Facebook-on terjed a következő kis kellemetlenség:

Az ártatlan érdeklődő rákattint a látszólag ismerőse által szándékosan megosztott érdekesnek tűnő videó linkjére, ott azonban a videó nem indul el, megnyomja a „play” gombot aminek hatására az áldozat facebook profil oldalán azonnal megosztásra kerül a tudta nélkül a kellemetlen link.
Ilyen és hasonló csábító linkekre ne kattintson senki!
Ha már belefutottunk a káros linkbe az adatlapunkról könnyedén eltávolíthatjuk a „Bejegyzés törlése…” gombbal.
