A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

20 éves osztálytalálkozó Tatabányán

Előzmény: Zsuzsi és Bence üzenetet váltottak facebook-on, ahol egyre többen találtak egymásra. Jelezték ötletüket a többieknek az osztálytalálkozóval kapcsolatban, majd Edina létrehozott egy csoportot a könnyebb szervezés érdekében.

20 év elteltével hosszas előkészületek követően az osztályfőnökeik és osztálytársak felkutatása után ismét találkoztak az 1991-ben  a tatabányai IV. számú Általános Iskolában végzett az akkori 8. C osztály tanulói.

Az iskola előtt már jóval a meghirdetett időpont előtt megkezdődött a gyülekező, pontban 17 órakor becsengettek a tantermükbe vonulás után pedig megkezdődött a padok elfoglalása, akik a eltalálták korábbi ülőhelyüket csoki jutalomban részesültek. A helyes ülésrend kialakítása után, a jelentés majd az osztályfőnöki óra kezdődött.

20. éves osztálytalálkozó Tatabányán a IV. Általános Iskolában
többi kép …

Az osztályfőnöki óra keretében a 3 Tanárnő – Kiss Zoltánné Kati néni, Szilágyi Ildikó és Horváth Gézáné Gitta néni – kedves szavakkal köszöntötte a diákjait, itt emlékeztek azokról az osztálytárskarók, szülőkről és tanárokról akik sajnálatos módon már nem lehetnek köztünk.

A most már 34-35 éves diákok kisebb beszámolót tartottak az elmúlt 20 év velük történt eseményeivel kapcsolatban, amit mindenki nagy érdeklődéssel hallgatott végig. A találkozó jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, miszerint többen külföldről utaztak haza miatta, Bence Angliából és Misi a legtávolabbról Ausztráliából.

Az óra lezárásaként, közösen megnézték az 1991-ben készített ballagás felvételét, amit Bence készített el, Csabi pedig egy korabeli újsággal lepett meg mindenkit ami a erröl az eseményről szólt

19 óra tájt járt az óra mutatója, amikor is megkezdődött a közös vacsora az ebédlőben, ahol már a hajnalig tartó karaoke és retro diszkóhoz szükséges hang és fénytechnika is készen állt.

Az ünneplés jó hangulatban hajnali 4 körül ért véget egy gyors közös takarítással. Buli utáni beszélgetések alapján kiderült, mindenki várja már most a 25 évfordulót .

Ezúton is kívánunk további sok egészséget, sikert mindenkinek.

2011.07.23. Tatabánya IV. Általános Iskola 20 éves Osztálytalálkozó Képek

Comments are closed.