A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Virtuális állásbörze 2011 tavaszán

2011. március 21-23. közt lehetőség nyílik akár pályakezdőknek akár munkanélkülieknek regisztráció után a Profession Virtuális Állásbörzéjén részt venni, melyen közel 1500 munkalehetőséget kínálnak a részt vevő cégek.

Több szempontból is kényelmes, mert rövid időn belül több céget meg tudunk keresni, mindezt otthonról kényelmesen és költség kímélően tehetjük.

A regisztráció után máris az állásbörze aulájában találhatjuk magunkat ahol különböző lehetőségek nyílnak meg előttünk. A résztvevő cégeket végignézhetjük, vagy akár előadásra is beülhetünk, ahol segítséget nyújtanak egy esetleges állásinterjúhoz is.

virtualis allasborze

Amennyiben úgy döntünk, hogy körbetekintünk a kiállítók közt, akkor láthatjuk, kik képviselik magukat, ezen a felületen megnézhetjük, hogy ők milyen kategória szerint vannak besorolva: arany, ezüst, bronz vagy platina.

virtualis allasborze

Amikor megtaláltuk a számunkra megfelelő munkaadót és nincs alapos ismeretünk a cégről, akkor egy bemutató keretein belül megnézhetjük, mert minden cég készített egy kisfilmet, mely átfogó képet adnak a működésükről.
Kérdés vagy érdeklődés esetén felkereshetjük az adott cég éppen elérhető Emberi-erőforrás (Hr) munkatársait is akik készséggel állnak segítségünkre egy chat felületen.

virtualis allasborze

Remélhetően sokan megtalálják a számukra megfelelő lehetőséget, amellyel hosszú távon tudnak érvényesülni.

Véleményünk szerint nagyon pozitív, hogy ilyen kezdeményezésekre is sor kerülhet köszönhető www.profession.hu-nak és a résztvevő cégeknek.

-> A Virtuális állásbörze ezen a linken érhető el <-

Comments are closed.