A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tatabányai vasútmodell kiállítás 2011 – képek

A tatabányai TnT Vasútmodell Baráti Társaság által rendezett kiállításon ezúttal is három vasútmodell klub mutatta be terepasztalát és járműveit. Az elmúlt öt évben a szervező klubon kívül öt másik klub is bemutatkozott a tatabányai közönségnek.
A házigazdák 6 méteres városi és 14 méteres nagyvasúti modulrendszerén kívül látható volt a Gerecse Vasútmodellező Egyesület 20 méter hosszú, tatabányai témájú modulrendszere és országos újdonságként bemutatkozott a Lepsényi Vasútmodell Klub. A lepsényiek először szerepeltek országos rendezvényen, terepasztalukat repülőtér, hatalmas vasúti híd és sok más érdekesség díszítette.

A gyerekek nagy örömére volt még LEGO vasút is, ezen kívül több egyéni terepasztal, nagyméretű LGB és Spur 1 kerti vasút is.
A rendezvényt színesebbé tette vasúti fotó kiállítás, gyerekek által irányítható terepasztal és a már megszokott vasútmodell vásár is.

A kiállítás nagyságára utalt, hogy több távoli vidéki városból és Budapestről is többen érkeztek látogatók. Véleményünk szerint a legszebben kidolgozott és festett modell a Talent motorvonat volt, amit a Gerecse Vasútmodellező Egyesület terepasztalán csodálhattunk meg.

A VIII. Tatabányai Vasútmodell Kiállítás képei itt találhatóak.

2 hozzászólás Tatabányai vasútmodell kiállítás 2011 – képek