A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Karácsonyra hangolva

Az ősszel nagy sikert aratott “Egy TÖKéletes Nap” után, 2010. december 19-én került sor a „Karácsonyra hangolva” elnevezést viselő MAXCity rendezvényre, melyen ismét részt vettek a szinte már hazajáró Megasztárosok is.

A MAXCity Lakberendezési Áruház II. emeletén található MAX Bistro by Gino étterem és kávézó területén várták mézeskalácssütéssel, forralt borral, forró teával és egy különlegességgel, türkiz színű Washington rumpunccsal a kedves vendégeket. Az eseményen kicsik és nagyok lelkesen készítették és díszítették a legkülönbözőbb figurákat – ki cukormázzal, ki díszítőcukrokkal, ki a kettőt ötvözve, az egyszerűtől a bonyolultig, a viccestől a különlegesig.
A délután folyamán a Megasztár 5 győztese, Tolvai Renáta és az utolsóként kieső Kökény Attila is kipróbálták a mézeskalácssütést és díszítést rajongóikkal közösen, majd a gyerekeket maguk köré gyűjtve énekeltek karácsonyi dalokat az egybegyűltek nagy örömére.

Természetesen nem maradt el a közös fotózás a rajongókkal és az autogramosztás sem.  A mézeskalácssütést, és a rumpuncs elkészítését Cseh János (séf, mesterszakács, http://www.modernmagyarkonyha.hu) segítette.

Karácsonyra hangolva rendezvény fotót itt láthatóak.

Comments are closed.