A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Esküvői nyitótánc – esküvő tanfolyam

Mindannyian azt szeretnénk, hogy esküvőnk életünk felejthetetlen, pozitív élménye legyen. A pár hangulata, jelentősen befolyásolja a lakodalom hangulatát. A hangulatot feldobhatja az ifjú házaspár nyitótánca. Magára vonja a közönség figyelmét, jelet ad a mulatság kezdésére. A pár átesik az első tánc nehéz feladatán.

Hasznos tanácsok esküvői nyitótánc tanulásához:

  • Ajánlott időben elkezdeni a tánctanulást – legalább 2-3 hónappal korábban, de min. 4-5 magánórára van szükség, hogy a nagy napon tényleg magabiztos legyen az előadás!
  • A begyakorolt mozdulatok segítenek megőrizni a felhőtlen nyugalmat, hiszen a pár tudja, megtanulta a koreográfiát.
  • A tévesztés esetén  nincs baj, mert a tánctanáron és a páron kívül senki nem ismeri a koreográfiát!
  • Javasoljuk, hogy hasonló cipőben gyertek az órára, mint amit a Nagy Napon is viselni fogtok (mind a sarok magasságra, mind a cipő felépítésre vonatkozólag). Ha már megvan az Esküvői cipő, akkor érdemes elhozni az utolsó pár táncórára.
  • Az esküvős társastánc kiscsoportos tanfolyamunk az esküvőre készülő pároknak szól speciálisan összeállított tananyaggal. Az itt tanultak jól hasznosíthatók pl. nyitótánchoz, esküvős táncbemutatókhoz, menyecsketánchoz.
    Ennek a kurzusnak a tananyaga: angolkeringő, bécsi keringő, jive, négyszög rumba, mambó-salsa  discofox (mulatós zenére).
  • A lakodalomban érdemes kombinálni mambó alaplépést – salsa figurákkal. Szinte bármelyik tánczenére alkalmazható ez az ügyes kis trükk.
eskovoi tanc

A befektetett munkáért cserébe boldogan zsebelhetjük be a jól megérdemelt elismerő tapsot. A FreeDanceHall Tánc-Centrumban tanfolyami palettáján megtalálhatók ezek a lehetőségek. Társastánc tanfolyamok indulnak január 17.-én, kezdő salsa tanfolyam február 1.-én. Saját szervezésű kiscsoportos „esküvős tanfolyam” előre egyeztetett időpontban indulhat. Érdeklődni Farkas  Monikától lehet. +36-20/326-59-59. Magánórákra is nyílik lehetőség. Ne hagyjátok a tánctanulást az utolsó pillanatra! További informálók www.freedancehall.hu oldalon. Szeretettel várjuk a jegyespárokat Tatabányáról és környékéről.

Comments are closed.