A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Fitness az egészségért

Kiknek van szüksége testmozgásra?
Amennyiben ülőmunkát végzünk, vagy sokat kell állni a munkahelyünkön, esetleg gyakran szenvedünk hátfájástól, derékfájástól, vagy nehezünkre esik az egyenes testtartás, de vannak olyan élethelyzetek is, amikor ezek a problémák hatványozottan jelentkeznek: ilyen a szülés utáni időszak vagy a negyven év feletti életkor, vagy az egyetemista lét, amikor a sok tanulás miatt kénytelenek vagyunk folyamatosan ülni.  Pedig egy nőnek nagyon fontos a „királynői” tartás, ami mindenki vonzerejét növeli. Emellett sokszor az ülőmunka, a számítógép előtti görnyedés azzal is járhat, hogy a pluszkilók észrevétlenül felrakódnak a kényes területekre. Gyakran egyre nehezebb a koncentrálás, fáradékonyság alakulhat ki, mert a fizikai problémák, a hát-vagy derékfájás, a vállfájdalom, az ülőmunka következtében fellépő emésztési problémák mind-mind hozzájárulnak ehhez. Hiszen „ép testben ép lélek”.
Mindezekre a problémákra tartós megoldást találhat Pécs egyik legnagyobb fitness termében, a Brill Fitness -ben, ahol női testtartásjavító és alakformáló torna indul 2009. december 1–től, kedden és csütörtökönként 18 órától szakképzett gyógytornász vezetésével, minden korosztály számára.
A hölgyek speciális igényeire fejlesztettük ki a gyakorlatokat, amelyek tartalmaznak streching elemeket, erősítést, speciális tartásjavító gyakorlatsorokat, alakformáló gyakorlatokat, és relaxációs elemeket is. Mivel a nőknek más fizikai sajátosságaik vannak (testalkat, izomzat, terhelhetőség) mint a férfiaknak, ezért fontos, hogy a gyakorlatok a női testalkatnak megfelelően legyenek kialakítva, pl. ne terheljék feleslegesen a medencefenék izmait.

fitness_2

Ha szeretné kipróbálni ezt a mozgásformát, jöjjön el bátran, hiszen az első héten ingyenesen kipróbálható! A tornára járóknak pedig bármely egészséggel, mozgással, mozgásszervi betegségekkel, egészséges táplálkozással kapcsolatos kérdésére készséggel válaszolok. Érdeklődni, bejelentkezni vagy további információt kérni a következő
telefonszámon +36 (20) 2654491 vagy e-mail címen lehet szzsxy@gmail.com .

Comments are closed.