A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bárdos Bál

A FreeDanceHall Tánc-Centrum táncbemutatót tartott 2009. november 21-én a tatabányai Bárdos László Gimnázium szülő tanár bálján. A nézők standard és latin-amerikai táncokat láthattak a FreeDanceHall Tánc-centrum versenyzőinek előadásában.
A standard táncokat, nevezetesen: Angol keringő, Bécsi keringő, Tangó, Quick-step előadták: Holczhacker József és Gróf Judit, valamint Major János-Antal Julianna. Az említett hölgyek, urak a FreeDanceHall senior korosztályú versenyzői a tánccentrum oszlopos tagjai.A latin amerikai táncokat, Szambát, a Rumbát, a Paso Doble és a Jive-ot az ifjú korosztály képviseletében:
Simon Balázs – Holchacker Vivien, Kelemen Ádám – Holchacker Lillával hobby versenytáncosok mutatták be.
Végezetül de nem utolsó sorban egy különleges produkcióval zárult a FreeDanceHall táncbemutatója. A Tánc-Centrum lelkes tagjai között számos úgynevezett „Bárdosos” tanár és szülő van, akik csak erre az alkalomra egy Cha-cha-cha koreográfiát tanultak be és adtak elő a báli közönségnek.
A tánciskola szeretné a harminc feletti korosztály szórakozási igényét is kielégíteni. Egyre többen ismerik fel, hogy a társastánc tanfolyamokon, nemcsak mozgáskultúrát tanítanak, hanem lehetőséget kínálnak a szabadidő aktív eltöltésére, az együtt táncolás közös élményekkel gazdagítja a párokat. Az órákon való részvétel egyszerre mozgás, örömforrás, aktív pihenés, és kikapcsolódás is egyben a napi problémákból. Ezek az egészséges életmód sarokkövei.

Freedancehall Bárdos Bál 2009

A FreeDanceHall Tánc-centrum Tatabányán, Bánhidán működik a Kék Forrás Üzletházban, melynek címe Teleki László u. 11., az OMV benzinkút mögött.
Köszönjük a résztvevőknek a szép munkát, és a közönségnek a figyelmet!

Sok szeretettel várunk mindenkit 2010. januárban induló tánctanfolyamaink egyikén.

Farkas Monika
FreeDanceHall
Tánc-Centrum

Comments are closed.