A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sajtháború a Fillérben azaz a Penny 13 éves lett

Nagyon nagy akciót hirdetett meg az áruház lánc, ebből már látható volt, hogy nem fog minden zökkenőmentesen zajlani. Anyukám a trapista sajtot szemelte ki ami vasárnap 19-20 közt csak 579Ft/kg áron lett volna megvásárolható ha már fél hat tájékán oda érünk volna a boltba.
Mi háromnegyed hétkor érkeztünk nagy és zajos tömeg fogadott minket, kb 200 sorban álló ember. Nem sokkal hét óra előtt érkezett két rendőr is akikről kiderült hogy nem sajtért hanem  a rend fenn tartása érdekében érkeztek a helyszínre.
Hét órakor rendőri kíséret mellett a raktárból a 120db trapista sajtot a pénztárak mellé szállítottak és ott elkezdték egyesével kiosztani a sorban állóknak,  ez felháborodást keltett mivel a reklámban a következő állt:  “Maximum vásárolható mennyiség: 10 kg (5-6 egész sajt)” . Időközben a rendőrök létszáma elérte a 10 főt, a sor elkezdett fogyni és az első 120 ember jól járt,  mi a későn érkezők közé tartoztunk így sajnos üres kézzel viszont teli pénztárcával távoztunk :) .  Akció részletei itt

Mobiltelefonnal készült képek itt

Comments are closed.